* Další šrám na duši *

* Další šrám na duši *

Anotace: Je mi smutno z toho, čeho jsem, až fyzicky nepřítomna, svědkem. Moje nej kámošky ze základky se spolu totálně rozhádali. A já nevím, zda s tím něco nadělám. Ach jo...

* Další šrám na duši *

Kdo vidět vždy má do zákulisí
- vztahů nás pitomců, lidí?!
Z toho by jeden asi brečel
a ve vnitru rozervaném křičel!

Ne, já už vážně nevím, čemu věřit mám,
když hroutí se i přátelství, jež byla pevná jak trám!
Kam spěje tohle všechno, netroufat si říci,
Věřit, že vše navždy bude dobré? Stejné jak skočit do vody vřící!

Tak mi sakra někdo řekněte, zda stojí za to
být na evolučním žebříčku na té nejvyšší pozici?
Že já se tam na vrcholu za vás cítím trapně
musím nyní přiznati a není to jen "dnešní" pocit...

Jsme horší než zvířata, tak to někdy vidím.
Příroda je krásná i krutá a pravidla má svá,
však i stíny tamní jsou jakousi harmonií,
která v našem světě lidí, zdá se, vůbec není!
Autor Nikytu, 25.06.2008
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, WhiteSkull, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kámošky od základky... Znám podobný přípat, sice se nerozhádaly, ale už to není to co bývalo... Takový ten "pocit jistoty", že něco trvá navždy a je to stálejší než měna - a najednou jsou každá sama. To je život.

Ashes and diamonds
Foe and friend
We all will equal
In the end
(Roger Waters : Two Suns In The Sunset)

26.06.2008 22:42:00 | J.U. Ray

Tak to se stává a zase urovná...

25.06.2008 22:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí