změníme svět...

změníme svět...

Anotace: óda na porozumění

já mám takovej nápad - změníme svět
namalujem si kytičku
a až přijdem na to jak, oživíme ji hned
pak zalejem ji, zezelená a až ucítí sluníčko
tak do růžova rozkvete
a až půjdete kolem pro štěstí kvítek najdete
My zatím vezmem větší tužku a nakreslíme strom
bude mít listí zelený a stíny bílých květů
a já pak jeden utrhnu
a dám - dám Vaší paní do korzetu
a Vy se zlobit nebudete
V tom je ta změna světa
Protože dokud ten strom kvete
má jeho kvítek právo veta
Autor lonelyeye, 25.06.2008
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí