Zahrada...

Zahrada...

Anotace: Opuštěná?...možná....

Kdo na ni pomyslí
tomu se odvděčí
vezme do náručí...
Nespěchá...
dýchá...
čeká...
na pohlazení
na prokypření
na ulehnutí
nikam se nežene,
nenutí….
dívá se bez hnutí...
do oken
na postavu za závěsem...
čeká...
až uchopí čas
a vyjde ven…
s úsměvem...
rukama zaboří se do těla
myšlenkou ponoří se docela....
jako setkání na rtech...
polibkem letmým
potká se v letu s mým…
Autor enigman, 26.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 21
Poslední tipující: pejrak, monterka, Bíša, Lota, Květka Š., Churry, Tacca, WhiteSkull, NikitaNikaT., igniss, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zahrado života, jak umíš být kouzelná...

26.06.2008 14:24:00 | Lota

Básenka ze života a svým způsobem pravdivá. Konec to skvěle uzavřel. ST!

26.06.2008 07:00:00 | NikitaNikaT.

tak tuhle pochválit možu - má moc hezkou atmosféru...
:o)

26.06.2008 00:34:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí