Přátelství má svoje kouzlo!

Přátelství má svoje kouzlo!

Anotace: Tohle jsem kdysi spáchal v soukromé diskusi na téma přátelství. Protože se však vzkazy mažou, zkusím své dílko zvěčnit tím, že ho dám do placu...

Přátelství má svoje kouzlo,
když čas krátí dech i věk,
ač rádo by jinam sklouzlo,
váháš ke rtům přimknout ret.

Přátelství má svoje kouzlo,
jiné, než to vzplanutí,
co až k nerozumu sklouzlo,
divě mávlo perutí...

Přátelství má svoje kouzlo,
v sebevládě spočívá,
ač rádo by jinam sklouzlo,
(rád bych Tvůj byl a Ty má!)

Přátelství má svoje kouzlo,
ač zná, tak nezatratí,
v nenávist by sotva sklouzlo,
žárlením nepotrápí...

Přátelství má kouzlo svoje,
že druhý, ač už Tě zná,
nikdy nezatratí Tvoje
Já, a stále rád Tě má!

Přátelství je bratr něhy,
v očích plane věčná zář,
ač zná všechny Tvé příběhy,
přesto neodvrací tvář!
Autor Kozoroh 1, 26.06.2008
Přečteno 924x
Tipy 14
Poslední tipující: Marfuša, ni.va, malá a šikovná, Bíša, Lorraine, danav, igniss, Belmon, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Kdyby nám slova neuklouzla,
co sebe nebo druhé haní,
pražádná vytoužená kouzla,
by nemusela býti ani.

Zdravím Mariaanna.

23.09.2008 22:24:00 | Marfuša

Ještě že jsi ji zachránil,-)

09.07.2008 05:08:00 | Cathleen Evans

moc hezká a kus pravdy v ní je ...

05.07.2008 00:28:00 | ni.va

kouzelná...

02.07.2008 21:18:00 | malá a šikovná

Udělal jsi dobře...

27.06.2008 19:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí