Deofre tiše mne volal...

Deofre tiše mne volal...

Anotace: Vzpomínka na dávno. O člověku, kterého už dávno odnesla voda a letmo se kolme mne mihnul a já nevím proč.Copak jsi chtěl Deofre ?

Sbírka: Krajíc života

Jméno Tvé čeřilo se na hladině
rybníka za noci studeného
Proč volal jsi mé jméno
a tak netknutě a tiše
plamenem ze zakázané říše ?
Zahrada slyšela Tě
pomněnka zahlédla Tě
a schoval ses tam pod jabloní
Tvůj kůň plaché slzy roní
Voda se zčeřila trochu víc
když spatřil Tě měsíc
toulavého
ztraceného
ve znamení čtvrtků
utopených v čaji
Nikdo z nás už se nevrátí..
tak dej klid tomu tichu...
Autor Káňátko, 27.06.2008
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Dacryon Beata, teranosaur
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí