Náměsíčný...

Náměsíčný...

Anotace: pod vlivem úplňku....vylezl jsem si na jablůňku…

V koruně její spletitosti….
v náruči něžného objetí usazen....
obrazně v obrazu noci zasazen…
trhám ovoce obarvené stříbrem...

při každém zakousnutí...
uvolněná šťáva prýští...
rozlévá se…
mysl oslazuje…
zahřívá…
omlazuje…
i když svět stárne...
i když se kolem ochlazuje…

nepřítomně se do tmy dívám...
nehnutě…
přitom lítám….
jablečnou dužninu hltám...
bezmyšlenkovitě...
šťavnatě..tiše...
plně skrytě...
jako v peřinách zachumlané dítě...
jako v moři rozhozené sítě...
Autor enigman, 27.06.2008
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Bíša, labuť, monterka, hanele m., igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jako vždy-zajímavě psáno-hloubka-cit..

27.06.2008 22:33:00 | igniss

http://www.youtube.com/watch?v=QkHcFJWkKJ0&mode=related&search=

27.06.2008 14:39:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí