Heldám se...

Heldám se...

Anotace: No, vono je to odporně patetický. Nechápu, jak jsem tuhle slátaninu mohla vypotit...no co už, chybama se člověk učí:D

Bezhlavě toulám se slzavým údolím,
s pohřebním výrazem, mrtvolně bledá,
S hlavou sklopenou a plným vědomím,
že čas se prostě vrátit nedá.

Padám na kolena, líbám ti nohy,
podobna loutce, jíž ustřihli provazy,
K podobným scénám mám zvrácené vlohy,
vysávám z tebe duši jak parazit.

Bezcílně putuji slzavým údolím,
krví teď slepuji střepiny hrdosti.
Minulost spálím, smažu a zahodím,
dost bylo trápení a trpké bolesti.
Autor Pandorra, 27.06.2008
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, a_tao, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí