Století bílé vrány

Století bílé vrány

Anotace: ...

Sněží mi na vlasy
červená polívka
rozbité knoflíčky
dřevěné kolíčky
zavřou men do basy
Sněhová vánice
morká klekánice
čekala u brány
století vrány
Strří mne do sudu
já plakat nebudu
zavážu tkaničku
natrhám přesličku
aby mi zuby upírů
vysály krev z modrého papíru
oděná bílou halenou
projdu se vodou svěcenou
zářivou lící
ztracenou vesnicí
Nesmíme zapomenout na bílá křídla
zaprášená vřídla
stoletím bílých vran
meodvých rán
Autor Káňátko, 27.06.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí