Slzy

Slzy

Anotace: pro Jarušku Kocourkovou

Slza na tváři, slaná bývá jak moře.
Ukryta je v ní radost , štěstí i bolest.

Slza na tváři, z očí její pouť vede.
Cestou dolů s jinou kapkou se potká.

Slza na tváři, šťastná pomalu klouže.
Smutná rychle upadne v zapomnění.

Slza na tváři, před dopadem na zem váhá:
"Letět nebo počkat na ostatní?"

Slza na tváři, na slunci se leskne.
Chci ji ochutnat a navždy uchovat.

Slza na tváři, mého jazyka se leká.
Marně však před jeho špičkou uniká.

Slza na tváři, barevné stíny rozmazává.
Do Tvých vzlyků tichá slova šeptám.

Slova která tak ráda slyšíš:
"Jaké štěstí že jsem Tě potkal,
kocourku můj..."
Autor Modrý Adept, 12.06.2004
Přečteno 1262x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí