Nechej pravdu vínu

Nechej pravdu vínu

Anotace: Jen taková rýmovačka...

Nechej pravdu vínu,
Světlo stínu,
Noc úplňku,
Růžovou pro bárbínku,
Křesťanovi víru,
Hlupákovi štěstí,
Silákovi pěsti.

Už nepatříme k sobě...

Jako k dešti duha,
K pánoj sluha,
Ke stromu ovoce,
K vysoký promoce,
K bouřce hrom,
K lesu strom,
K psovi bouda,
K řece voda,
Sex k posteli,
Ke květině motýli.

Už jsme každý sám,
Svých myšlenek pán.
Autor spermijona, 27.06.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí