Dnes je doba taková

Dnes je doba taková

Anotace: jen tak...

Dnes je doba taková
Samota a lakota
Prudký vítr boří hráz
Prý to jinak nejde
Na Moskvu se valí mráz
Člověka to přejde
Nevadí nám bolest
Spíš štěstí druhých lidí
A když nám jde čest
Jsme první kdo ji vidí
Slepota

Dnes je doba taková
Prý to jinak nejde
Už není čas mince směnit
Karty v kolotoči míchat
Není komu děti svěřit
Nedá se už slušně dýchat
Prázdnota
Ani srdce se nerozbuší bez investic
A prý je to tak správně

V dávnověku právě
Mluvil člověk k krávě
A neměl přitom tajemství
Zpovídal se vrbě
Běhal boso v krčmě
A to bylo štěstí

Dneska berem boty i na spaní
Ráno to pak šetří práci
A jen tak pro legraci
Lžeme i v ordinaci
Jsme celí zmačkaní

Za svitu měsíce
Projíždíme dálnice
Zpívá nám silnice
Hlavu v oblacích
Z výfuku nezvracím

Zabývám se často prací
Ach, ta jistota
Autor fisico, 27.06.2008
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí