V přímočarých linkách oka

V přímočarých linkách oka

Anotace: Vnímání plné otázek...

V přímočarých linkách oka vnímám jak se mění svět,
před chvílí stál jsem opodál,
za tím stromem
a v duchu jsem si přál,
být hromem,
co umlčí můj stesk
a vrátí světlo novým zítřkům,
nocí probdělých,
jak čerstvý vítr do plachet.

Kam potom vypluje má loď,
když vítr napíná plachty?
Kam zamíří po nekonečných pláních,
po té hromadě vody?
Kdo odpověď zná,
když né já...?
Autor vicarious, 28.06.2008
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veru veru, kto len? Myslím, že odpoveď netreba poznať. ;-)

28.06.2008 03:09:00 | Sarazin Faestred

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí