Snad štěstí?

Snad štěstí?

Anotace: Jen tak...

Štěstí je přepych života
a není na něj receptu
Kdo hledá nenajde
Jen má-li člověk víru
a v srdci skálopevnou sílu
Kdo nezná slovo přetvářka
a krotí svoji nenávist
Ten koho nezkolí jen urážka
a nepocítil závist
Kdo rozum má
a strach ho neovládá
Kdo lásku dá
a nejen když se o ní žádá
Kdo cítil života bol
a nejen svůj
Kdo poctivý je stůj co stůj
Kdo ač by zasloužil si mnohem víc
vždy kupodivu nemá nic
a přesto šťastný zdá se být
Tak ten se možná přiblížil
ke slovům ŠŤASTNĚ ŽÍT…
Autor Mannon, 28.06.2008
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Little.mikee, snupicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm štastný ... to je složitý...

08.12.2008 23:34:00 | snupicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí