Věčný podzim

Věčný podzim

Anotace: chci padat do jeho náruče

Tak tichý

Tak náhle
je to jako vize namalovaná před mýma očima
Uprostřed usychajících listů
Mám na sobě krvavou skvrnu
a blednu

Padám do tichého lesa

Je si vědom mé přítomnosti
Upřel na mne svůj bolestný pohled

Poslední vydechnutí

Vše umírá před mým uslzeným pohledem

mrtvý....
......tichý

.... zlatý list podzimu ....

..Spadl..
Před mé uslzené oči

Tato zničující krása
.....tento věčný podzim

Tak tichý
Autor Cassandra, 28.06.2008
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Bean, LauraKošinová, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ulož se do náruče jeho..
a neboj se..
není čeho..
vždyť víš..co náruč skýtá..
ta..co tě miluje..
a vždy tě vítá..

30.12.2008 18:05:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí