Utrpení

Utrpení

Anotace: 28.6.2008

Všechny ty roky během Tvé nepřítomnosti
......neřeknu odpusť

..A pustina přede mnou
Umlčí můj pozemský život
Každé slovo šeptáno přes něj
A vykřičím všechny city
Nechtě mne osamělou
Očekávám každou chvíli
Přináší mi to strach

Všichni se proplétají v bídě

Pro nic
Autor Cassandra, 28.06.2008
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Bean, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a všechny ty roky..
stačilo málo..
jen dva tři kroky..
aby to za to stálo..

30.12.2008 17:50:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí