Duha a Crag

Duha a Crag

Anotace: Někam to patří, a to někam už je pryč. Docela dobře je, že je to pryč...

Byl slova, vojáci, emoce….
Lapám po dechu a je mi to málo platné…
Nechápu to tak jako duhu.
Duha je slunce a voda.
Ale stejně ji nechápu.
A nechápu tu tvář.
Tak jako slunce k vodě…
ke slovům patří tvář….
Ale stejně ji nechápu….
Ani duhu ani Cragovu tvář.
Autor Onqa, 28.06.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, sioned
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí