Víra je víc...

Víra je víc...

Anotace: síla víry je právě v její nespoutanosti. proto se její kořeny těžko hledají. dá se jen vycítit, co víra je.

Víra je snad víc,
než jenom požehnání.
Není jen světlem svic,
či zvoněním při klekání.
Není to myrha spálená
není to zbožné "nic",
nejsou to ohnutá kolena.
Víra je daleko víc.

Víra je snem, jenž hřeje.
Víra je důvěrou lásky,
víra duší tvou chvěje,
víra ti zakrývá vrásky.

Víra ti chrání spánek,
když noc je smavá a tmavá,
víra je vlahý vánek,
víra je život
a život ti dává.
Autor Badya, 28.06.2008
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Dilla, jedam, Iva Borecká, danav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vyjádřené, ano taková je víra

29.06.2008 07:26:00 | danav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí