MOST

MOST

Anotace: Tak jo.....

Postavím ti teda most
Sedřu si klidně ruce i záda

Víš volala jsem o pomoc
Všem přátelům
Kamarádům..

Natáhli ruce
Prohodili pár slov
Co se má a nemá..

A pak …

Zmizely jejich ruce
A ústa..
zůstala němá..

Vím není to zrada
možná jen
rád...
není ráda…

Zůstala jsem sama
To nevadí..
jsem přeci
čarodějná dáma

Je toho dost ..
Co musím ..
Co toužím
Pro tebe udělat..
Pro tvůj úsměv..
Pro radost..

Ohnu se
Stokrát zase narovnám
ruce si omotám
Aby tu práci vydržely
Přeplavu tisíckrát ..
Tvou řeku..
pracovat budu
s pílí včely.. ..

Přejít však…
Pak…

musíš sám
Autor Nút, 29.06.2008
Přečteno 272x
Tipy 22
Poslední tipující: igniss, poustevník Jirka, Šerpík 1, Belmon, Lota, kavec, jedam, hanele m., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkně napsáno..

05.09.2008 17:32:00 | igniss

Umíš postavit most (a neděláš to poprvé),
na který je krátký i pan Richter se svojí třasostupnicí.
A umíš ho i grácií přejít (a neděláš to poprvé),
s úsměvem na rtech (i když ti není do smíchu),
v ruce máš velikou kytici...

07.07.2008 15:36:00 | Šerpík 1

nádherně napsaná výzva,jestlipak má most zábradlí?:-)

30.06.2008 00:49:00 | Belmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí