Vděčím

Vděčím

Anotace: ...

Vděčím Tobě,
za lásku a city.
Vděčím i Bohu,
že jsi Ty!

Vděčím matce,
za dar dechu.
Vděčím i otci,
za stravu a střechu.

Vděčím známým,
za podporu.
Vděčím i přátelům
u tohoto stolu.

Vděčím všem,
které znám.
Vděčím,
že Vás mám.
Autor Dindane, 29.06.2008
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí