Babička

Babička

Anotace: Tak tohle je něco pro moji skvělou a pořád obětavou babičku,a nejenom pro ni,ale i pro další takové.....

Babičko,
ty naše sluníčko.
Kampak pořád chodíš,
že na chvíly neposedíš.

Vnoučata nám vždy ochotně hlídáš,
moudré rady do života přitom dáváš.
Sil máš jistě pořád dosti,
o tom žádných pochybností.

Ve tvých rukou zahrádce se daří,
občas ti to svina krtek maří.
Všechno co na ní vypěstuješ,
poté spravedlivě rozděluješ.
Autor Lord Aragorn, 29.06.2008
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí, jde to od srdce! a to je přednější

02.07.2008 23:14:00 | Caracol

babicky budou urcite nadsene..

ale ja uz tak nejsem, rytmus, forma, rymy se mi nelibi...

29.06.2008 20:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí