Dobrú noc

Dobrú noc

Anotace: má milá

Dobrú noc, má milá
dobrú noc

/Protože noc
se blíží
vplíží se s díží
slíže tiše
naše malicherné sny/

nechť je ti sám Pánbůh
napomoc

/protože v bezedný tme
marne volat jména, zvuky, parabely
modlitby rozplynou se
v tisíc drobných mušek/

Dobrú noc, dobře spi

/dobře spi a neusínej
nezavírej oči
vždyť noc už je tak blízko,
má milá/

nechť sa ti
snívajú
sladké sny

/a sny
se zadají být sladkými
sladkými, kyselými, malichernými
má milá, noc už je tady
stojí u nohou postele
a skřípave se smeje
naším blýskajícím přáním
má milá, nechoď ješte spát
dobrú noc, má milá/
Autor Franti, 29.06.2008
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: fialová, adida, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moja nejoblíbenější ukolébavka ve tvých službách.. znamenitě!

30.06.2008 20:41:00 | fialová

dobru noc, sladko spi....i tebe frantisko, je to skvelé, jako vždy;)

30.06.2008 00:19:00 | adida

ale,ale ...že bych tam slysela komunální odpad??
má oblibena skupina...

29.06.2008 20:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí