Neberte to jako báseň...

Neberte to jako báseň...

Anotace: ...ono je to spíš to "něco" co mluví ze mě. Vykradu banku a nakoupím endorfiny

dřevěná loutka
pro kterou to všechno skončilo
jako pro posledního mohykána
zoufalce
to protože já kradu srdce
pod falešným úsměvem
tupce
z krásných představ dělá se mi zle
a přitom sama sním
ve dne v noci
ač nevěřím přeci...

přeslazené sny a přání
v dokonalosti hledat chyby
pro které stojí za to žít
po boku toho jež krade mou bolest
a místo ní sytí mou duší štěstím
čístým štěstím
jako čirá voda ve studánce
tak chladná
a přitom hřeje...
Autor Niky..., 29.06.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Vlk v rouše, Passive, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)

29.06.2008 20:23:00 | Passive

líbí, pekne slovni obraty, zvlast v prvni polovine..

29.06.2008 20:11:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí