Básně

Básně

Anotace: už zase píšu básně...

Už zase píšu básně.
Ale co s tím dělat?
Snad překonat v sobě skryté bázně
snad před celým světem se schovat

Jen básníci prokletí
hovoří ke mě z minulosti
o tom, že láska jak pták uletí
s citem, bez rýmů, mé dovednosti.

A tak píši mezi řádky
slova která leccos znamenají,
každé patří do přihrádky
jenž význam v sobě skrytý mají

Co znamená slovo napsané
oproti mému osudu
rozdíl je, že není nahlas vyřčené
snad napraví se to až tu nebudu.

Snad jsem jen další
z řad prokletých básníků
snad jen o pár století mladší
stejně zvětším řady hříšníků..
Autor Ninala, 10.08.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí