Bezejmenná agonie

Bezejmenná agonie

Anotace: jedna malinko zmatená...to ta kocovinka

Nevím, kde jsem
a kdo je se mnou
cítím jen záblesky
čehosi nepopsatelného.
/zvláštní/

Čokoláda s vanilkou a višní
smíchaly se v jednu chuť
hvězdné body slité v lince
tančí v oranžovomodré agonii.
/po koberci/

Ruce s jedním prstem navíc
hledají jehlu v kupce sena
zabodávající se do prstu
jako ostrá břitva.
/nečekaně/

Úder pěsti do prázdna
prosvištěl mi kolem hlavy
bez jakéhokoli cíle
jen tak náhodou.
/beze strachu/

Vzduchoprázdno náhle protnul
závan vonných tyčinek
směs tabáku a opia
otupila vše, co mohla.
/kromě srdečního svalu/

Dva kroky dopředu
pak jeden zpět.
Autor mňousek, 30.06.2008
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí