rodina

rodina

Anotace: dik za ty lidi co mi delaj rodinu...aspon tech par veceru. miluju je.

joint co neni joint
radost z mala

/asi uz nebudu princezna

chci totiz bejt dredata princezna/

moje problemy jsou malicherny s*****

nenahraditelny okamziky

byli jsme jak rodina,
kazdymu bylo nanic a vzajemne sme se drzeli

/smali se delali ze svet je strasne jednoduchej/

nebylo nic,
jen elvise presley a hudba ktera nebyla nase
pocity, co byly nase az zkurvene moc

hlavni je NASLOUCHAT

(??????????????????????????)
Autor mattoni.uz.neni, 30.06.2008
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: embryo v hlave, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí