Plamen života

Plamen života

Anotace: Baseň o Plameni života .. :)

Plamen života

Jen čtyři stěny, židle a stůl plný prachu,
svíčka, jejíž plamen tančí v průvanu,
úzkost a pach s hořkou příchutí strachu,
klepu se, bojim se,že nevstanu..

Hliněná podlaha studí má záda,
je kyprá, jak čekajíc na tělo mé,
slizká jak kůže jedovatého hada,
myšlenky černě mám zbarvené..

Podlehnout, či bojovat ?
otázka života..
Zůstat, či zkusit vstát ?
plamen se mihotá..

Já zvolil jsem žití a zatnul všechny svaly,
vzepřel se smrti,
oči mi krví vzplály..

Hle, plamen staré svíce
přestal být unášen vánkem..
byl jasný a zářil..
Ten plamen, plamen co stojí mezi životem a věčným spánkem.

Já zvolil si život...
Autor BritishMurderBoy, 10.08.2005
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to takové neučesané, ale přesto brilantní a se silným nábojem.

10.10.2005 17:48:00 | Hary_nš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí