Snění o ,,spolu"

Snění o ,,spolu"

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Stojíme na kopci
spolu...
a bílí racci
krouží okolo.
Vím ,že pravda to není
bláznivé snění
smutné pohledy očí
letí mezi námi
srdce dvou jančí
poletíme s nimi
s Tvou láskou, která už tu není
Vrací se stará řeka
údolím protéká
najednou vysychá
třese se osika
ztracená v předloňském čase
v lesích milenců
v beznadějné kráse
Autor Káňátko, 30.06.2008
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Dacryon Beata, labuť, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové dojemně krásné...sladkobolné...

30.06.2008 21:50:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí