Vlkodlak

Vlkodlak

Anotace: Každý máme prokletí....

Dnes je krásně temná noc
a ta má převelikou moc
pro vás je to jenom snění
ale u mě se tím všechno mění

stačí,když jen měsíc zazáří
hned mám bolest ve tváři
měsíc mi dá znamení
tělo mé se promění

promění se z říše lidí
kdopak z vás to vlastně vidí
že mám zase vlčí tělo
co spíš smrt by chtělo

a né žít v těch proměnách
ve všech vlčích ozvěnách
každou noc se takto ztrácím
a k ránu se z lesa vracím

vracím se tak každý den
tak už si mě ďáble vem
zbav mě toho prokletí
co už trvá staletí...
Autor Nola77, 30.09.2004
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí