Reakční

Reakční

Anotace: ...momentka...

Kdyby ptáci pěli tak hlasitě,
jako křičí ti,
jenž jen peněz hamižni jsou,
zněl by život krásně a barvitě,
a teplý sluneční svit
hřál by ty,
co neznají svobody a jen suché rty třou.

Napsáno:
Na počest všem vynuceným válkám, které mají pozvednout zbrojní průmysl a posílit ekonomiku utlačovatelských národů.
Na počest všem, kteří stále důvěřují klamům a nechtějí vidět zřejmé.
Na počest všem, kteří mi vynadají a opět potvrdí nadvládu manipulace lidí.
Na počest všem, kteří tak den co den vlastní krví a potem pomáhají udržovat luxusní život úzké skupině
bohatých a mocných.
Na počest všem, kteří vytvářejí imaginární nepřátelé.
Na počest všem, kteří jim pak dodají zbraně, aby byli
skuteční.
Na počest všem, kteří se nestydí vzít život za mamon.
Na počest všem.
Autor Demedalex, 01.07.2008
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenka ano, forma ne (= nuda.. takhle nikoho nevyburcuješ)

07.07.2008 00:27:00 | Maro Deives

Silně apelující verše...

01.07.2008 15:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí