útěk

útěk

Anotace: Bůh ví, o čem to je...

útěk!
Ať nás nikdo nevidí...
útěk!!!
od spěchu a od lidí...
útěk!!
běžím.. nevím kam...
je mi to jedno.. nechce se mi dál

oči pálí, v krku bolí
na srdce se kámen valí
hlava třeští, rány pěstí
padám na zem
já sem blázen

útěk!!
pryč, nesměj nás vidět!
útěk!!
běžet... nebo navždy sedět
útěk!!
od koho? kam a proč?
kolo osudu, ne, už se netoč!

už nemůžu, dusím se
řvěš, že vzchopit musím se
jsi za mostem, prudká je řeka
myslíš si že ještě něco mě čeká?
voda je prudká, a strhla most
ne!!! voda mě odnáší!!
to ne! sakra!! DOST!!!
Autor The_blood_of_Kingu, 01.07.2008
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Holis, vodnař, WAYWARD, 6thSun, monterka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkně "vykřičené" tip

31.08.2008 22:00:00 | WAYWARD

taky bych někdy nejradši utekla...

01.07.2008 07:44:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí