Miluju tě

Miluju tě

Anotace: Tahle básnička je o velké lásce . Napište komentík .

Miluju tě
Když spím ,
sladce o tobě sním ,
když ráno oči otvírám ,
na tebe vzpomínám .

Když mám k snídani kakao ,
říkám si jak krásný to bylo ,
když nemám k snídani nic ,
říkám si proč nebylo víc ?

Na cestě do školy ,
vzpomínám jak sme ruku v ruce chodili ,
když stojím u školy ,
vidím jak sme se prvně potkaly ,
když ve škole jdu po chodbě ,
marně hledám tě .

A když domu se vracím ,
opět na tebe myslím .

Každý strom ,
i bouřky hrom ,
každá květina na poli ,
i na nich motýli .
Mi tě připomínají ,
do srdce střípky zabodávají .

Miluju tě !
Autor BlackGirl, 01.07.2008
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí