Žili dva hadi

Žili dva hadi

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

žili dva hadi
měli se rádi
společně snídali
společně obědvali
také si spolu hráli
avšak nemilovali
Ten první druhého
láskou by snad sněd
však vrýval mu do krve
svůj trpký jed
Žili dva hadi
měli se rádi
Taková láska s však zhatí
když jsou dva hadi jedovatí
Autor Káňátko, 01.07.2008
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Dacryon Beata, Marfuša, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé, pobavila jsem se.

01.07.2008 13:44:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí