Balada o Jehňátku 1

Balada o Jehňátku 1

Anotace: jehněčí duch..

Vyprávím já tu pohádku
O malém bílém Jehňátku
Jak jednoho dne zemřelo
A do hrobu se mu nechtělo

Jak plakalo na svém pomazání
Jak byli bratříčci namazaní
Jehňátko alkohol nemělo rádo
Protože zabilo jehněčí stádo

Na jehněčí hostině
Jehňátko něco postihne
Všimne si že papají jeho tělo
Které to Jehňátko tak rádo mělo

..POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ..
Autor wigi.sama, 01.07.2008
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí