Taková náladová podvečerní

Taková náladová podvečerní

Anotace: Co mi šlo hlavou při procházce se zapadajícím Sluncem

Slunce se sklání k obzoru,
ještě mě chvíli bude hřát.
Stojím vprostřed louky, sám,
ne, nebudu se bát.

Tak nezapadej prosím ještě,
buď se mnou ještě chviličku.
Vždyť jen pro Tebe jsem v tuto chvíli
poskládal tuto básničku.

A hraju si přitom se svým stínem,
kterým svým světlem kreslíš na zem.
A cítím se volně, krásně, šťastně,
musím být proto nutně blázen?

Možná ne a možná ano,
kdo to jenom rozhodne?
Jsem se svým stínem na procházce...
A už to mám - já jsem blázen, můj stín ne.

28/06/2008 k večeru...
Autor miroslaF, 01.07.2008
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, není nad to jít v podvečer ven, třebas i na louku, a vnímat zapadající slunko...Miluji tohle kouzlo...Básenka je opravdu překrásná...

02.07.2008 22:18:00 | Ewineccka

hezký nápad! i zpracování...líbí se mi.

01.07.2008 19:07:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí