nova serie

nova serie

bylo 23:21

ja si vzala cerny brejle
a koukala s nima do tmy
bylo to skvely

nesundavala sem je,
protoze vsechno, co bych mohla videt
byly stejne jen zoufaly pokusy o nadeji,
kterejch uz sem se umela usetrit

bylo 10:58

ja si uvarila caj
skvelej cinskej zelenej oolong

ochutnala sem,
a zbytek vylila do drezu
jakoby ten caj stekajici do odpadu
vytvarel nejakej pribeh,
kterej sem s oblibou sledovala

a sleduju ho rada dal

treba ted
divam se na dalsi cast z novy serie
je to slabsi,
prvni dily byly jasne lepsi,
ale porad to ma jistej riz

je to proste zivot

(??????????+??????????????)
Autor mattoni.uz.neni, 02.07.2008
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proste zivot..nothing else matters..

07.07.2008 08:34:00 | embryo v hlave

me je celkem jedno, jak to vypadá, prostě je to chytře napsaný..... prostě první je vždycky lepší

03.07.2008 15:58:00 | stmivani.na.lepsi.casy

dle meho zapis ala denicek...
nenasla jsem tam nic, co bych zaradila do skupin, ktere uznavam mezi volny vers..tohle mi prijde jako opravdovy zapis do denickiu

02.07.2008 20:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí