Láska

Láska

Anotace: Jsme jen kus bytí!

Je noc a krásně se spí
a přitom se nádherně sní.
Tmou jen hodiny zní!
Brzy už přestanu snít a budu
jen v té tmě bdít.Budu ležet
a na strop se smát,budu myslet
na to jak moc tě mám rád.
Nebudu se už nikdy tmy bát,
jsi tu se mnou a já bych se chtěl
v tvé naruči hřát!

Na obloze hvězdy a na nás padá
hvězdný prach,vážně začínám mít
trošku strach,začínám se tě bát
a to jsem si s tebou chtěl jen trošku
hrát!

Co si počnout mám?Co v srdci svém mám
mít?O čem mám ted snít?
Nechci tady žít!
Autor SAP, 02.07.2008
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ta.cupka, Kelyn, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku chaotická, zapomeň na ní...

31.03.2010 21:17:00 | ta.cupka

fadni rymy, basen na me pusobi neusporadanym dojmem a nema jiskru

02.07.2008 20:03:00 | saddova

Co máš furt s tou láskou? Trocha zloby přeci nikdy neuškodí, že? :)

02.07.2008 17:18:00 | puostě Uadek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí