Život

Život

Anotace: o čem přemýšlí sebevrah..

Sedím v mokré trávě
tiše něco povídám
tráva studí jako led
na nebe se zadívám.....

po ulici táhlým krokem
spěchám někam do dálky
mlhu dýchám skoro těžce
jako když du do války....

Na skále co trčí vpředu
o životě přemýšlím
srdce plné slz a ledu
nechcci být tím zbabělým..
Autor Camillee, 03.07.2008
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, 6thSun, elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí