Jak Alenka..

Jak Alenka..

Anotace: .. v říši divů

Ode rtů ke rtům mám daleko
dál než na konec světa
do říše divů chci s Alenkou
na trable mít právo veta

Bílý králíček zmizel v noře
kočka Škléba na mne civí
nezbyde po mně šmouha kouře
poztrácím se mezi divy

nenajdeš mě už, zůstanu tam
ač bez polibků v divech svých
má víra v ´snad´ je vyhasnutá
nechci s ní být ve čtyřech zdích

sám stanu se imaginací
neskutečný až k nevíře
jako polibek, jenž se ztrácí
v mých zdech ve stavu beztíže

když jednou budeš snít o divech
běž za králíčkem do nory
možná to bude jen Tvůj příběh
jsou-li v tu říš dva otvory
Autor Petbab, 03.07.2008
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alisa 16, sophia92, Simísek, Iva Borecká, NikitaNikaT., waterlily, Kyle, Caracol, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často si připadám jako Alenka v říši divů:o)

03.07.2008 14:31:00 | Iva Borecká

Mám ráda trochu fantaz, jen tak si snít a přemýšlet ... dílko je celkem poutavé.

03.07.2008 12:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí