REbel

REbel

Anotace: XXX

Všichni jsme ve sračkách, jen hloubka se mění,
někdo v nich zůstane, někdo to změní.
V životě platí, že snaha se cení,
ne však ta občasná, nýbrž ta denní.

Všichni ti říkají-Do klidu se dej!
Ubal si brko a jenom se směj!
Též vše, co se stalo, a co jsem si prožil,
nutí mi nalít si alkohol do žil.
Po pěti pivech je každému hej...

Nikdo to nepožral, všem z toho hráblo,
však oči mi otevřel sociál Navro.
Jo jeho rady o těch se mi zdálo.
At posereš cokoli-svět je tu stále,
vyser se na to a žij přec dále.

Krom něho nechápe nikdo můj svět,
a přitom ví o něm jenom pár vět.
Vždyť nesejde na tom, kdo jsem a kdo je Navro,
stačí znát pouze jedno starobylé pořekadlo:
Kdo nikdy nic nezkusí, kdo není hráč,
ten bude navěky jen a jen SRÁČ!
Autor Breg, 04.07.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: fialová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to teda jo...kdyz secko selze psani vzdycky pomuze!!!

27.07.2008 14:01:00 | Breg

Heej taková tvrdá.. vyrovnávací.. ale občas je to potřeba..

13.07.2008 22:22:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí