Hřích??

Hřích??

Anotace: ..také loňská.. krásný den i víkend moji soupustníčci :o))

Okusila jsem něco..co jsem neměla
(a ač to vím, že se to nedělá)
..tak mě to láká čím dál více..

..myšlenky točím bezděk směrem tím
(stejně jak za sluncem se točí slunečnice)
..a hřích..a touhu
studem či pokáním už nezměním!!

A NECHCI zakrývat ji jako oko
co se jen lehce přivře víčkem
a pak holt není vidět!!..nebo nechce viděti!!
(..pohádky jsou jen pro děti)

..a možná mám chuť vkročit až za hranice
toho - kam se dá jíti..

A MOŽNÁ???
...mám chuť poznat prokletí..:o))
Autor šuměnka, 11.08.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí