Štěstí

Štěstí

Anotace: ...atd...nechutný blábol...hih

Šrěstí je jako vypínač
cvak
cvak
Pomalu vzpomínáš
Jak v nouzi jsi volal na poplach

Štěstí marně zapínáš
a nic
Ty pouze namítáš
že's nic nerozbil "NIC"

Všechny naděje ti ujíždí
a pouze smůla po zastávkách projíždí
Bereš šroubovák a snažíš se to zpravit
stejně přijde zkrat, možná že nebude ti to vadit...

Štěstí je jako vypínač
cvak
cvak
Jen marně vzpomínáš
Jak dnes ti ujel poslední vlak

Takhle to na světě chodí
Autor Linda Etschyick, 04.07.2008
Přečteno 436x
Tipy 5
Poslední tipující: KockaEvropska, Agniezka, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cvak, cvak. ST. ;)

02.12.2009 14:44:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí