Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ..

ta růže cos mi dal
mi už ve vlaku uvadla
řekni mi
lásko
dopadne to takhle i s náma?
jen popel a prach
zvedá se na naší cestě....
proč jsi tak daleko
když tě potřebuju obejmout
právě tady!!
první kapka deště
dopadla na okno
už nic nevidim
všechno se zalilo
takovou divnou mlhou
víš
kdo jsi ty
a kdo jsem já
už je jedno
Autor just me, 04.07.2008
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: Impardonnable, Bíša, 0-0, Simísek, Lota, GirlFromTheRain, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak nenacházím slova... :/

31.07.2008 00:31:00 | 0-0

Pro mne smutná, ale hezká básenka. ST! je za obsah, začátek je skvělý.

04.07.2008 15:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí