Pravda v plamenech

Pravda v plamenech

Anotace: ...

Plameny si hrály s tvojí tváří
Vykreslovaly a barvily ji do ruda
- necitelně tak ukazovaly tvé stáří

Stařeckou zkušenost, pravdu a omyl
a tvůj věk, jenž zakreslen byl vrásky
- to vše každý plamen zachytil

A tvé slzy, ty slzy smutně se třpytí
na bolestné tváři pokory s bezmocí
- odrazem plamene v lidské smrti a bytí

Dohořívající oheň tu náhle zapraskal
tenkrát jsi zavřel své unavné oči
- a slza v posledním plamenu se zaleskla
Autor kookky, 04.07.2008
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, jiljovský, WAYWARD, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...chválím

04.07.2008 17:28:00 | WAYWARD

krásně napsané...

04.07.2008 16:21:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí