Šeptání ve tmě

Šeptání ve tmě

Anotace: ............

přikryju se soumrakem
pod víčky souboj s snem
den se uklání
nic mi nebrání

vydat se na jednu
ze tvých cest

jsi tak blízko
to cesta je daleká
v objetí jistou
jsem sliby člověka

stanu se jednou
ze tvých hvězd

nevím, jestli chceš
už na kroky tvé svítím
oddaná beze slov
spojená s tvým bytím
...
Autor Verena, 04.07.2008
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Raduzk, Mraveneček, Selča, Severka, Štěpina G, mamina, Bíša, enigman, labuť, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první sloka nemá chybu, básenka je myšlenková, líbí se mi.

05.07.2008 17:07:00 | Selča

hvězdy jsou krásné...tak blízko a pžesto...nedotknutelné...

04.07.2008 22:32:00 | enigman

hezké s atmosférou, oslovilo mě to:-)

04.07.2008 21:48:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí