NIc. Jen tma.

NIc. Jen tma.

Anotace: Potřebovala jsem se vypsat ... vypsat z toho nic co cítím.

Koule koule koulička, tak maličká, jen maličká.
Boule boule boulička, slz už jenom kapička.
Hvězda hvězda hvězdička, zhaslá. Mrtvá.

...Úsměv? Došel.
...Vtip? Ani nepřišel.

Nepřichází nové, odchází to staré.

Co nám zbývá, hvězdičko?

Boule, boule, boulička.
A co až ty odejdeš? Co bude pak?

Nicoty jen kulička.

To velké prázdné místo v srdci, kdopak jej zaplní?
Nicoty jen chladný dech, nebo boží vzezření?

Co vidíš když usínáš? Polštáře když mokré máš?
Světlo na konci tunelu? Těžko. Praskla žárovka.

A kdo pak ji vymění? Nikdo, nikdo nevidí. Je tma … tma tmoucí nejtemnoucí …
..
.
-
-
-
Autor Kristule, 05.07.2008
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné! ...přesně někdy je potřeba se vypsat - ovšem někdy pomůže i se z toho vyspat...a jindy je nejlepší jít se rovnou vycpat:-) (ovšem já v tom bohužel nikdy neumím rozlišovat:-)

05.07.2008 09:36:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí