Naděje

Naděje

Anotace: 13. 8. 2007

Černá skvrna padla na mou dlaň,
Za hloupost svou zas platím krutou daň.
Výčitky, strach a v srdci bol,
Duše mé zlomené dávno nastal skon.

Stále mě víc a víc sráží vše k zemi,
Kdy z mé temnoty přijde už rozednění?
Nový život, čistý štít,
Člověk, pro něhož má cenu žít?

Chci jen poznat co je „mít rád“
Jak pomůže a poradí pravý kamarád.
Nechci už zažívat samá zklamání!
Co je to?! Snad vidím konečně svítání?

Svítání, jež přinese novou naději,
Že věci k lepšímu snad se již promění!
Jen naděje září jak rudá svíce v temnotě,
Co vnáší světlo do mé duše prokleté...
Autor joaneee, 05.07.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: něžnost-sama, Karmínka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wooow, holka, v tobě něco bude ;-) tahle je moooc pěkná :-)

05.07.2008 23:28:00 | Karmínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí