Na konci dne

Na konci dne

Anotace: ... jen tak, zčista jasna mě toto napadlo, po jisté příjemně strávené akci...

Na konci dne,
vedu myšlenku svou,
nastává období mdlé,
doposud to vše bylo pro mne jen hrou.

Na konci dne,
přemýšlím na sebou samou,
chci mít stále jistoty své,
karty jsou rozdané,
vize ve vzduchu však stále planou.

Na konci dne,
chtěla bych říct,
že si jsem rozhodnutími jista,
ale bohužel nejsem,
co se to začíná díti,
pro Pána Krista!

Na konci dne,
se přesvědčuji, že vše není až tak hluboké,
jak si člověk myslí,
teď nebo později to stejně každý zjistí.

Na konci dne,
pouštím se do úvah,
rozebírání lidských povah,
sestavování nesmyslných rozvah,
přitom moje city bijí na poplach.

Na konci dne,
už nemohu nic vnímat,
začíná se totiž rozednívat,
já se snad začnu na vše trochu jinak dívat,
přestanu svou hlubší osobu okolí skrývat.
Autor Terezie Prajzlerová, 05.07.2008
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí