Promiň že....

Promiň že....

Anotace: Promiň...

Promiň,že jsem odešla,ale tys mě nechal jít
Promiň,že jsem odešla,i přesto že chtěla jsem s tebou být
Promiň,že mlčím když se mě ptáš
Promiň,že se mnou trápení máš.....
Promiň,že každý večer o mě sníš
Promiň,že chci ti být blíž
Promiň,že se spravuju
Promiň,že tě miluju
Autor Camillee, 05.07.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí