Odstávka mozku

Odstávka mozku

Anotace: i to se někdy stává...

Pozor!!!
Důležité hlášení,
dne X do den Y,
se koná odstávka,
odstávka mozku od okolí,
bez lásek, snad jen milování tě zachraňuje,
bez přátel, jen několik lahváčů,
s dírou uprostřed duše sténám,
nevěděl jsem nic a toto už vůbec ne…

Snad plameny Hvězd příbuzných,
se v jedno slunko spojí,
a krev společně s ruší k srdci,
k srdci vroucně plamení…

Pozor!!!
Dne iks do dne ypsilon,
se koná pravidelná odstávka mého mozku…
Autor Láďa, 05.07.2008
Přečteno 179x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, mamina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-( u nás je maximálně odstávka horkovodu .. jak já ji nemám ráda

05.07.2008 19:24:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí