Krtek

Krtek

Anotace: Taková nějaká ubitá ze všeho kolem jsem naznala, že by bylo nejlepší zahrabat se pod zem

Chtěla bych bejt krtek
v klidu se zavrtat pod zem
a ať je noc, den či čtvrtek
nechat si zdát pěknej sen
že nejsou rozpálený ulice
kde pomalu asfalt teče,
že nemám na ulízení police
že můžu se provrtat někam k řece
kde je mír a klid
a já si tam můžu snít...
Autor jaňa, 05.07.2008
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: el viento, Psavec, kleopatra.sedma, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pod zemí je tma a ticho
vlhko, hlína, prostě psycho
nechej schladit hlavinku
v stínech stromů - hodinku...
:-))

14.07.2008 07:53:00 | el viento

Taky bych to brala..škoda,že to nejde,ale mluvíš mi z duše;)

06.07.2008 23:56:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí